BG EN

Cine suntem noi?

Editura Clever Book a fost înființată cu mult curaj și dragoste, în 2010.

De la profesori auziți: concentrare, motorică fină, citit, socotit...Iar copilul dv. vrea să se joace și să exploreze lumea din jurul său. Noi vă oferim cărți de joc și cărți care spun povești minunate și amuzante, și care-l invită pe copilul dv. să intre-n aventură și, în același timp, îi dezvoltă mintea și -i cuceresc inima.

Și iată-ne și pe noi, - echipa Clever Book

 

Ана Атанасова

Ea este Ani. Ea este administrator, director de creație, manager de producție și încă multe, multe alte profesii la un loc. Și este bună la toate! Are un simț extraordinar pentru frumos și ochi vigilent pentru micile inexactități...Ei îi datorăm faptul că suntem aproape perfecți.
Produsul preferat: 


 


Мая Бобева - Атанасова

Iar ea este Maya. Ea muncește cât timp își crește cei trei copii, și-și crește copiii, cât timp muncește. Într-o zi obișnuită, sarcinile ei sunt destul de diversificate: de la împletit codițe până la discuții cu edituri străine. Maya face studii și oferte pentru produse noi, comunică în engleză și-n franceză, planifică activitatea de marketing a editurii.
Produsul preferat: Școala de detectivi 


 

 

 

Анна Сеферинкина 

Ea este Anito. Are 27 de ani și, poate tocmai de-asta cu atâta drag se implică în jocurile noastre (așa testăm noi,  noile produse). Dar asta n-o împiedică cu autoritate să ne aducă-ntotdeauna aminte de documentele uitate sau neaduse la birou. Ea are o funcție- standard - contabil operațional, însă atribuții, extrem de atipice - ține contabilitatea firmei, și de asemenea, trimite e-mail-urile către clienți, analizează eficiența acestora și analizează noi canale de marketing. Combinația perfectă între contabil și specialist marketing :-)

Produsul preferat: Puii de animale


 

Методи


El este Metodi. Ca toți ceilalți din editură, și el face mai multe profesii dintr-o dată - estionează depozitul, răspunde de distribuție, organizează participarea la evenimente în Bulgaria.  De curând Metodi a primit o funcție extrem de interesantă ( care nu înlocuiește, ci o completează) pe cea de până acum - Coordonator ”Jocuri și divertisment pentru copii cu imaginație”. 

Produsul preferat: 100 de jocuri cu personaje de povești