BG EN

Livrare și plată

Condiții de livrare

Livrare:

 

1)      Livrare la o adresă cu Fan Courier

 

Prețul de livrare pe întreg teritoriu al României – Prețul livrării se acoperă de către client și se calculează în comandă. Prețul livrării depinde de greutatea coletului. Preț estimativ: pentru colete de până la 2 kg. – 25.30 lei

 

Pentru comenzi cu valoare peste 300 de lei – livrare GRATUITĂ.

 

Comenzile se procesează și livrează în...zile lucrătoare. Livrarea se face până la adresa și pe seama clientului. Livrările se efectuează de către firma Fan Courier în termen de 3 zile lucrătoare (excepție fac livrările în localități mici, unde acest termen se poate prelungi).

 

Livrările în termenele și prețurile de mai sus se efectuează numai pe teritoriul României. Pentru livrări în afara țării, este necesar să luați legătura cu noi la adresa office@cleverbook.ro pentru a stabili detaliile.

 

 

Programul de lucru al angajaților Clever Book, care primesc și procesează comenzile plasate în magazinul online, este de luni până joi, cu excepția sărbătorilor naționale, între orele 10.00 – 18.00.

 

Modalități de plată:

 

Prin bancă – atunci când alegeți acest mod de plată, clientul plătește cu transfer bancar înainte de livrarea produselor. Trebuie să aveți în vedere că, în acest caz, livrarea se va efectua numai după ce banii se încasează în contul Clever Book, ceea ce înseamnă că este posibilă prelungirea termenului